fbpx

Naša kompanija se više od 30 godina u svom poslovanju vodi motom “Kupac je na prvom mestu”.

Prva stranica naše istorije, sada priznate i prepoznatljive kompanije, ispisana je podacima o prodaji rezervnih delova za traktore koji su bili osnova prodajnog asortimana. Vremenom se naš prodajni asortiman širio, a prodaju rezervnih delova upotpunili smo prodajom traktora. Belarus traktori su zahvaljujući svojoj izdržljivosti, kao i veoma povoljnim odnosom cene i kvaliteta, postali lideri na domaćem tržištu po broju prodatih jedinica. To je doprinelo da rastemo iz dana u dan zajedno sa gazdinstvima na kojima su radili ovi traktori. Ponosni smo na činjenicu što smo od početka svog postojanja na tržište Srbije plasirali nešto više od 13000 Belarus traktora.

U želji da korisnicima ponudimo više, 2007. godine započeli smo novo poglavlje u svom poslovanju započevši saradnju sa indijskim gigantom – grupacijom Mahindra, najvećim svetskim proizvođačem traktora.

Traktori Mahindra su zahvaljujući svojim performansama i pouzdanosti vrlo brzo pronašli put do svojih korisnika.

Na domaće tržište naše preduzeće distribuira i čitavu paletu priključne mehanizacije. Veliki je broj firmi koje predstavljamo na tržištu Republike Srbije, počevši od poljskih, turskih, španskih, italijanskih proizvođača. Uz to, važan deo našeg celokupnog prodajnog asortimana čine i sistemi za navodnjavanje – tifoni i agregati, kao i aluminijumske cevi za navodnjavanje.

Insistirajući na kvalitetu usluge, raspolažemo jednim od najvećih skladišta rezervnih delova za mehanizaciju. U svakom momentu našim korisnicima dostupna su i ulja nemačkog proizvođača Mabanol, kao i čitav spektar pnuematika Belshina, Nortec, Ceat, Jinyu i Taitong.

godina3
32
Godina postojanja
traktor
14100
Prodatih traktora
plug
3950
Prodatih priključnih mašina
FABRIKA

Sklopljeno preko 3.000 jedinica

U martu 2011. godine, u saradnji sa MTZ fabrikom iz Minska, u Novom Sadu otvorili smo fabriku za sklapanje traktora.

Fabrika na kojoj se nalazi linija za montažu traktora nalazi se na 4.527 kvadratnih metara zatvorenog i 3.932 kvadratnih metara otvorenog prostora. Fabrika je otvorena 2011. sa planom da se u njoj sklapaju traktori koje ćemo, osim na domaće tržište, plasirati i u regionu.

Traktori MTZ koji „silaze“ sa linije montaže se razlikuju u finalnoj verziji od one koju je predvideo proizvođač zahvaljujući modifikacijama za koje smo se opredelili. To podrazumeva ugradnju sedišta Grammer, klime, navigacije, kao i multimedijalnog paketa koji obuhvata displej, kamere, USB, radio, bluetooth, zvučnike. Ova oprema je dodatnom ugradnjom dostupna ne samo na modelima koji se sklapaju u Novom Sadu već, i na drugim modelima porodice Belarus koji se uvoze već sastavljeni.

U našem pogonu u Novom Sadu sklapa se čak 10 različitih modela traktora.

fabrika3