fbpx

AGL – Dvoosovinke

AGL prikolice predstavljaju impresivno rešenje sa nosivostima od 8.000 kg i 10.000 kg, pružajući izuzetnu snagu i stabilnost za različite transportne zadatke. Sa dimenzijama stranica od 500 + 500 mm za manji model, odnosno 600 + 600 mm kod većeg modela, i dimenzijama sanduka od 5.000 x 2.300 mm i pneumaticima visokog kvaliteta (285/70 – 19.5) odnosno (385/65 – 22.5) ove prikolice su spremne za efikasno savladavanje svakog izazova na terenu.

Kada je u pitanju funkcionalnost AGL D910 dolazi sa trostranim kipovanjem, omogućavajući vam fleksibilnost pri utovaru i istovaru tereta. Dvokružni kočioni sistem pruža dodatnu sigurnost tokom vožnje, obezbeđujući kontrolu kočenja u različitim uslovima.

Standardna oprema ovog modela uključuje parabolične gibnjeve za pouzdanu suspenziju, Y – rudu za dodatnu čvrstoću konstrukcije, platformu sa merdevinama za lakši pristup teretu, ispusni otvor za rinfuzu, rezervoar sa vodom za pranje ruku, kutiju za alat, lanac u sanduku i ručnu kočnicu.

Dodatna oprema je prilagodljiva prema vašim specifičnim potrebama, uključujući opcije poput roll – up cerade, rezervnog točka sa nosačem, istovarnog elevatora, hidrauličnog razvodnika i hidrauličnih kočnica.

Ovaj model je konstruisan od strane renomiranog proizvođača AGL Industries iz Turske, zemlje koje se ponosi dugom tradicijom u proizvodnji visokokvalitetnih poljoprivrednih mašina i visoko razvijene metalurške industrije.

Investiranjem u AGL prikolice osiguravate sebi pouzdanog saigrača za efikasan transport i rad na vašem gazdinstvu.