Belarus 1523.3

Informacije o proizvodu

Traktor MTZ-1523.3 je opremljen motorom MMZ, snage 158KS(116KW) sa turbokompresorom i intercoolerom.

Podizna moć hidraulike je izuzetno velika, iznosi 6500 kg i proširuje opseg upotrebljivosti traktora. Nivo buke je do 80dB, kontrolno komandana tabla je digitalana na kojoj se očitava broj obrtaja motora, priključnog vratila, brzina kretanja kao i sve informacije u vezi sa dijagnostikom. Mogućnost izbora sedišta sa idelnom anatomijom i naslonima za ruke podiže ergonomske karakteristike traktora na jedan zavidni nivo. Traktor MTZ-1523.3 ima velike mogućnosti za agregatiranje sa poljoprivrednim mašinama svih svetskih  proizvođača. Tu osobinu mu omogućava svremeni hidraulični podizač sa preciznim – elektronskim upravljanjem iz kabine traktora. Pregladnost iz kabine je dobra, komletan komandno – kontrolni pult je napravljen na bazi svremene elektronske opreme. Zatamnjena stakla daju korisniku kompletan osećaj udobnosti.

Snaga se sa zamajca motora prenosi preko spojnice sa dve lamele, preko potpuno sinhronizovanog menjača do diferencijala izrađenog od materijala velike zatezne čvrstoće. Vučna sila se maksimalno prenosi preko poluosovina i bočnih reduktora do glavčina zadnjih točkova uz minimalne gubitke energije.

Potrošnja goriva je mala, pa uz velike učinke ovaj model u pravom smislu predstavlja najisplativije rešenje za osnovnu obradu zemljišta i predsetvenu pripremu i u najtežim uslovima rada. Upravljački sistem je potpuno hidraulični.

Najbolji odnos cene i kvaliteta daje modelu MTZ-1523.3 prednost i vsoko ga rangira na lestvici kvaliteta u svetskim razmerama.

U katalogu ispod možete pogledati detaljne tehničke karakteristike traktora.