fbpx

Dobrodošli u svet naših vrhunskih germinatora – nezamenljivih alatki za efikasno obrađivanje zemljišta. Sa istim visokokvalitetnim standardima kao i naši setvospremači, germinator proizvođača “Satex” pružaju izuzetne performanse i dugotrajnost u svim poljoprivrednim operacijama.

Ključne karakteristike naših germinatora:

-Sistem okvira visokog kvaliteta:

Koristimo visoko kvalitetan čelik za izradu okvira, obezbeđujući izuzetnu čvrstoću i otpornost na habanje.

-Radna tela od legiranog čelika:

Kao i kod naših setvospremača, radna tela germinatora proizvode se od visokokvalitetnog legiranog čelika, koji potiče od afirmisanog italijanskog proizvođača.

– Jedinstveni dizajn radnih tela:

Naši germinatori ističu se jedinstvenim dizajnom radnih tela, prilagođenim za optimalnu obradu zemlje i postizanje najboljih rezultata.

-Implementacija zasnovana na sopstvenom iskustvu:

Naša dugogodišnja ekspertiza u poljoprivredi garantuje da su naši germinatori rezultat implementacije zasnovane na sopstvenom iskustvu, prilagođeni savremenim zahtevima poljoprivrednika.

U našem asortimanu grubera, možete pronaći modele sa radnim zahvatom od 4 m, 4,5 m, 5 m, 5,5 m, 5,5 m, i 6 m, sve prilagođeno vašim specifičnim potrebama. Pouzdani, efikasni i izdržljivi – germinatori proizvođača “Satex” su pravi izbor za uspešnu poljoprivrednu proizvodnju.