fbpx

HMS – A serija

Dobrodošli u svet vrhunskih rasipača mineralnog đubriva! Upoznajte HMS A seriju – inovativne mašine koje će unaprediti vaše poljoprivredne operacije na potpuno novi nivo.

Naši rasipači, sa dva diska, iz serije A predstavljaju savremeni standard u poljoprivredi. Dostupni su u formi nošenih mašina, lako se prikopčavaju za traktor putem sistema kačenja u tri tačke. Osnovni skladišni prostor, sa kapacitetom od 650 litara, omogućava efikasno obavljanje poslova, dok dodaci proširuju kapacitet na impresivnih 1000 litara.

Jedna od ključnih prednosti naših mašina je mogućnost proizvodnje sa hidrauličnom daljinskom kontrolom. Ova inovativna funkcija omogućava vam da, iz udobnosti kabine traktora, precizno upravljate rasipanjem đubriva duž oboda parcele. Hidraulična kontrola takođe omogućava brzo zatvaranje dotoka đubriva, sprečavajući time neželjeno prosipanje i povećavajući samim tim efikasnost vašeg rada.

Širina rasipanja đubriva naših mašina varira u impresivnom rasponu od 10 do 24 metra, prilagođavajući se vašim specifičnim potrebama. Podešavanje širine se vrši lako, prilagođavajući ugao i dužinu lopatica na disku u skladu sa vrstom đubriva.

Rezervoar za đubrivo je dizajniran sa pažnjom prema detaljima, podeljen je na dve zasebne, razvdojene „V“ limom distributivne jedinice. Ovaj napredni sistem, zajedno sa vertikalnim mešačima, garantuje ravnomernu raspodelu đubriva, čime se postiže optimalna efikasnost i rezultati na vašem polju.

Investirajte u HMS A seriju rasipača mineralnih đubriva – spojite tehnologiju, jednostavnost upotrebe i vrhunsku efikasnost kako biste postigli izuzetne rezultate u vašoj poljoprivrednoj proizvodnji.

U katalogu ispod možete pogledati modele iz naše ponude i njihove tehničke karakteristike.