fbpx

HMS MiyaWDisc

Dobrodošli u svet MiyaWDisc inovacije – revolucionarnog sistema setve koji transformiše način na koji gledamo na poljoprivredu. MiyaWDisc, sa svojim sistemom dvostrukih diskova, predstavlja savršenu simbiozu između preciznosti i efikasnosti u setvi.

Pomoću sistema sa dvostruko postavljenim diskovima pored savršenog otvaranja brazde se stvara i idealan prostor za setvu, dok vlažna zemlja savršeno pokriva većinu semena, obezbeđujući optimalne uslove za nicanje i rast biljaka.

MiyaWDisc se ističe prilagodljivošću – bez obzira na klimatske uslove ili tip zemljišta, ova mašina obezbeđuje vrhunsku setvu. Prostor između diskova nije samo za seme, već i za praktičnost – ona omogućava smeštanje posude za seme, proširujući se unazad i obezbeđujući jednostavnost u radu.

Ova inovativna tehnologija ne samo da poboljšava preciznost setve već i podiže nivo efikasnosti. Dubina setve setve se podešavajuća čime se obezbeđuje ujednačeno klijanje i nicanje.

MiyaWdisc nije samo mašina – ona je vaš partner na terenu, obećavajući optimalne uslove za setvu prilagođene svim okolnostima i uslovima terena, donoseći sledeći nivo performansi i preciznosti u vaš rad na polju.

U katalogu ispod možete pogledati modele iz naše ponude i njihove tehničke karakteristike.