fbpx

HMS PinaDisc S series

Dobrodošli u svet precizne setve – predstavljamo vam HMS Pneumatske diskosne sejalice, prilagođene vašim potrebama na polju. Sa mogućnošću izbora od 4 do 8 redova, ove sejalice obezbeđuju odličnu kontrolu kako međurednog rastojanja tako i rasporeda semena u redu.

Šta čini HMS sejalice posebnim? Diskovi na setvenoj jedinici izrađeni od vrhunskih materijala koji savršeno vrše otvaranje brazdice i uz to omogućuju fino podešavanje, prilagođavajući se različitim uslovima zemljišta. Sposobne su da odrade posao i u uslovima slabije odrađene predsetvene pripreme kada na tlu imamo žetvene ostatke prethodnog useva, zahvaljujući reznim pločama ove sejalice su prava podrška vašem poslu.

Preciznost je ključna. Zahvaljujući mehanizmu vratila moguće je vrlo precizno podesiti željeni razmak između semena u redu. Dok zbog gumenih točkova koji se nalaze sa obe strane ulagača semena precizno podešavanje dubine je moguće izvesti u svim vrstama tla.

„V“ nagazni točkovi, podesivi pritiskom i uglom, ne samo da sprečavaju stvaranje pokorice na tlu, već omogućuju i raniju setvu. Takođe, otvaranje brazde pomoću diskova ne samo da štedi vreme već ujedno i doprinosi zdravom razvoju semena, ne opterećujući pritom traktor.

Transformacija sejalice iz transportnog u radni položaj je brza i pre svega jednostavna, a uz mogućnost montaže različitih dodataka, ova sejalica pruža veoma visoku efikasnost i izvrsne performanse čak i pre većim radnim brzinama.

HMS Pneumatske diskosne sejalice – partneri na vašem polju, omogućavajući da vreme iskoristite efikasnije, uz pouzdanost i preciznost u setvi koja donosi izvanredne rezultate.