fbpx

HMS – S serija

Dobrodošli u svet rasipača mineralnog đubriva koji postavljaju nove standarde u poljoprivredi. HMS S serija rasipača, sa dva diska, nudi širok dijapazon kapaciteta i mogućnosti prilagođavanja istih kako bi vaša poljoprivredna proizvodnja bila što efikasnija.

Naši rasipači, dostupni su u dve varijante, i to kao nošena mašina i kao vučena mašin, čime vam omogućavaju da birate kapacitet između 900 i 3500 litara, prilagođavajući se vašim konkretnim potrebama. Hidraulična kontrola omogućava vam precizno raspoređivanje đubriva sa obe strane, pružajući vam potpunu kontrolu iz kabine traktora. Brzo otvaranje i zatvaranje dotoka đubriva štedi vreme i resurse, čineći vaš rad još efikasnijim.

Radna širina HMS rasipača iz S serije se kreće u opsegu od 10 pa sve do impresivnih 36 metara, a opcije podešavanje omogućavaju vam prilagođavanje dužine i ugla lopatica prema vašim specifičnim zahtevima. Različite vrste đubriva zahtevaju različite raspone rasipanja, a naši rasipači su fleksibilni kako bi odgovorili na sve vaše potrebe.

Inovativno dizajniran rezervoar za đubrivo, sa dva dela razdvojena separatornom pločom, garantuje nesmetan tok i ravnomernu raspodelu đubriva uz pomoć vertikalnog mešača. Ovo je ključ za postizanje maksimalne efikasnosti i optimalnih rezultata u vašoj poljoprivrednoj proizvodnji.

Investirajte u HMS S seriju rasipača – spoj tehnologije, adaptibilnosti i performansi koji će preoblikovati vašu poljoprivrednu proizvodnju!

U katalogu ispod možete pogledati modele iz naše ponude i njihove tehničke karakteristike.