fbpx

Tinaz – Jednoosovinke

Dobrodošli u svet vrhunskih jednoosovinskih prikolica kreiranih od strane renomiranog turskog proizvođača „Tinaz“. Naša ponuda obuhvata dve varijante ovih izuzetnih prikolica, sa nosivostima od 4 i 5 tona, te kapacitetima od 4 m3 i 5,6 m3.

Manja verzija, sa nosivošću od 4 tone, predstavlja kompaktno rešenje sa dužinom od 3 metra, širinom od 1,92 metara i visinom stranica od 70 cm. Sa druge strane, veća verzija nosivosti 5 tona, se ističe svojom dužinom od 3500 mm, širinom od 2000 mm, i visinom stranica od 450 mm.

Ono što čini ove prikolice izuzetno izdržljivim su pažljivo birani materijali prilikom dizajniranja i projektovanja. Debljina poda iznosi 2 mm, dok su zidovi ojačani i izrađeni od čeličnog lima debljine 2,5 mm, pružajući garanciju dugovečnosti i otpornosti na različite izazove rada.

Sa sopstvenim masama od 1.180 kg za manji model i 1.360 kg za veći, ove prikolice garantuju stabilnost i jednostavnu manipulaciju. Lisnate elastične opruge, odnosno gibnjevi, čine suspenzij, obezbeđujući siguran transport čak i na neravnim terenima.

Ove prikolice zadovoljavaju najviše evropske standarde, što potvrđuje njihova usklađenost sa EU standardima i prisustvom CE oznake na svim sastavnim delovima. Osovine prikolice poseduju nemački sertifikat TÜV Rheinland Germany, a hromirani hidraulični klipovi pružaju dodatnu preventivnu zaštitu od korozije.

Kada je u pitanju kočenje, ove prikolice se oslanjaju na jednokružni sistem i pneumatske kočnice, obezbeđujući bezbednost tokom vožnje. Dodatna oprema, poput kutije za alat i rezervoara za vodu, čini ove prikolice praktičnim i kompletnim rešenjem za različite potrebe.

Pneumatici visokog kvaliteta (10.0/75 – 15.3, odnosno 11.5/80 – 15.3) na osovinama dodatno doprinose performansama ovih prikolica, obezbeđujući pouzdanost i izdržljivost u svakom radnom okruženju.

Investiranjem u Tinaz jednoosovinske prikolice osiguravate sebi vrhunskog partnera za sve vaše poljoprivredne zadatke.

prikolica-4t