fbpx

Mix prikolice – AGL

AGL nudi širok spektar mogućnosti kako za velika tako i za mala gazdinstva koja se bave stočarskom proizvodnjom. Različite karakteristike i visok kvalitet čine ovu mašinu jedinstvenom, efikasnom i omogućavaju lagodan rad.

Pužni transporteri i prenosnici na AGL mikserima dizajnirani su tako da obave ravnomernu distribuciju smeše, obezbeđujući efikasnu ishranu uz nisku potrošnju goriva. Kratak period mešanja i karakteristike mašine omogućavaju jednostavnu upotrebu i štede vaše dragoceno vreme.

Osnovne karakteristika AGL miksera je ta što obezbeđuje brzo usitnjavanje stočne hrane i smanjuje potrebu za velikim brojem konjskih snaga traktora tako što je dizajnom smanjeno trenje prilikom mešanja hrane.

Modeli sa pokretnim podom korisni su za farme sa uskim prolazima, dok dvostrana vrata omogućavaju istovremeno izbacivanje hrane sa obe strane. Ojačani prenosnici i posebno dizajnirani mešači obezbeđuju fluidan i neometan rad.

Hidraulični sistem se može lako kontrolisati pomoću daljinske regulacije koja se postavlja u kabinu rukovaoca. AGL nudi daljinsku kontrolu kao opcionu funkciju na mikserima za pripremu stočne hrane.