fbpx

Nošene Prskalice – Agrional

Dobrodošli u svet Agrional prskalica – vašeg nepogrešivog saveznika u očuvanju i unapređenju vaših useva! Naša paleta nošenih ratarskih prskalica kombinuje jednostavnost upotrebe sa visokom efikasnošću na terenu.

Sa rezervoarima kapaciteta od 600 do 1300 litara, Agrional prskalice pružaju praktično rešenje za zaštitu i negu vaših useva. Odaberite grane sa rasponom od 10 do 16 metara i prilagodite prskalicu svojim potrebama.

Jednostavno podesite radni zahvat, opcionalno koristite hidrauličko podešavanje, i odaberite opremu koja vam najviše odgovara. Agrional prskalice su prilagodljive svim izazovima na vašem polju.

Dodatna oprema, uključujući hromirane cevi, signalizaciju i ARAG regulatore, čini vašu opremu kompletnom i spremnom za rad u svakom trenutku.

Triplex dizne Lechler obezbeđuju precizno prskanje, dok usisno crevo sa filterom i pumpe kapaciteta od 75 l/min, 96 l/min, i 145 l/min garantuju konstantan dotok tečnosti.

Agrional prskalice nisu samo mašine, već vaši saradnici u postizanju uspeha na njivi. Pružamo vam podršku koja štiti i podstiče rast vaših useva.

Uz Agrional, svaki dan na njivi postaje lakši i uspešniji. Agrional – vaša podrška u svetu poljoprivrede!

U katalogu ispod možete pogledati modele iz naše ponude i njihove tehničke karakteristike.