fbpx

Dobrodošli u svet naših visokokvalitetnih setvospremača – pouzdanih partnera u efikasnoj pripremi vaših parcela. Naša raznovrsna serija setvospremača pruža izuzetne performanse od modela sa radnim zahvatom od 1,8 metara do impresivnih modela sa radnim zahvatom od 8 metara.

Ključne karakteristike naših setvospremača:

-Sistem okvira visokog kvaliteta:

Koristimo visoko kvalitetan čelik kako bismo obezbedili izuzetnu čvrstoću i dugotrajnost naših setvospremača.

– Radna tela od legiranog čelika:

Za radna tela koristimo legirani čelik visokog kvaliteta, koji potiče od afirmisanog italijanskog proizvođača. Ovo garantuje izdržljivost i efikasnost u svim uslovima rada.

– Jedinstveni dizajn rotora:

Naši setvospremači se ističu jedinstvenim dizajnom rotora, što doprinosi optimalnoj obradi zemljišta i efikasnom setvospremanju.

-Implementacija zasnovana na sopstvenom iskustvu:

Naša dugogodišnja ekspertiza u poljoprivredi osigurava da su naši setvospremači rezultat implementacije zasnovane na sopstvenom iskustvu, što garantuje najbolje rezultate na terenu.

Uverite se u vrhunske performanse naših setvospremača “Satex” i odaberite model koji najbolje odgovara vašim potrebama, bilo da je to setvospremač sa radnim zahvatom od 1,8 metara ili moćan model od 8 metara. Pouzdanost, efikasnost i dugotrajnost – sve u jednom.