fbpx

Tinaz – Dvoosovinke

Dvoosovinske prikolice predstavljaju svestrano rešenje sa raznovrsnim kapacitetima, od 6 tona pa do impresivnih 10 tona. Naša ponuda obuhvata modele sa nosivošću od 6 t, 8 t, i 10 t, pružajući vam mogućnost da odaberete onu koja najbolje odgovara vašim specifičnim potrebama

Izuzetna izdržljivost ovih prikolica potvrđena je debljinom poda od 2 mm i zida od 2,5 mm. Lisnate elastične opruge, gibnjevi obezbeđuju efikasnu suspenziju, čime se garantuje siguran transport čak i na neravnim terenima.

Ove prikolice u osnovnoj opremi zadovoljavaju najviše evropske standarde, pružajući vam sigurnost i pouzdanost. Svi sastavni delovi imaju CE oznake, a osovine su sertifikovane nemačkim TÜV Rheinland Germany sertifikatom. Hromirani hidraulični klipovi su zaštićeni od korozije, a kočioni sistem sa pneumatskim kočnicama obezbeđuju maksimalnu bezbednost tokom vožnje.

Opremljene kutijom za alat i rezervoarom za vodu, ove prikolice pružaju sveobuhvatno rešenje za različite poljoprivredne zadatke. Pneumatici visokog kvaliteta (285/70 – 19.5) dodatno doprinose performansama ovih prikolica, dok korisnicima stoji na raspolaganju i opcija nabavke rezervnog točka.

Investiranjem u Tinaz dvoosovinske prikolice iz našeg asortimana sa bogatom standardnom opremom, prilogođavate ih svojim potrebama, i osiguravate vašem gazdinstvu efikasan transport za sve poljoprivredne operacije!