fbpx

Tinaz – Dvoosovinke

Dvoosovinske prikolice predstavljaju svestrano rešenje sa raznovrsnim kapacitetima, od 4 tone pa do impresivnih 10 tona. Naša ponuda obuhvata modele sa nosivošću od 4 t, 6 t, 8 t, i 10 t, pružajući vam mogućnost da odaberete onu koja najbolje odgovara vašim specifičnim potrebama.

Dve najmanje varijante sa nosivošću od 4 t i 6 t, imaju dužinu od 430 cm, širinu od 210 cm, i visinu stranica od 70 cm i 90 cm. Sanduk ovih modela ima zapreminu od 6,3 m3 i 8,1 m3, čineći ih idealnim za različite transportne izazove. Za veće zadatke, tu su modeli od 8 t i 10 t, sa dimenzijama dužine od 480 cm i 500 cm, širine od 240 cm, visinama stranica od 95 cm odnosno 105 cm, te impresivnim zapreminama od 11 m3 i 12,6 m3.

Izuzetna izdržljivos ovih prikolica potvrđena je debljinom poda od 2 mm i zida od 2,5 mm. Lisnate elastične opruge, gibnjevi obezbeđuju efikasnu suspenziju, čime se garantuje siguran transport čak i na neravnim terenima.

Ove prikolice u osnovnoj opremi zadovoljavaju najviše evropske standarde, pružajući vam sigurnost i pouzdanost. Svi sastavni delovi imaju CE oznake, a osovine su sertifikovane nemačkim TÜV Rheinland Germany sertifikatom. Hromirani hidraulični klipovi su zaštićeni od korozije, a kočioni sistem sa pneumatskim kočnicama obezbeđuju maksimalnu bezbednost tokom vožnje.

Opremljene kutijom za alat i rezervoarom za vodu, ove prikolice pružaju sveobuhvatno rešenje za različite poljoprivredne zadatke. Pneumatici visokog kvaliteta (285/70 – 19.5) dodatno doprinose performansama ovih prikolica, dok korisnicima stoji na raspolaganju i opcija nabavke rezervnog točka.

Investiranjem u Tinaz dvoosovinske prikolice iz našeg asortimana sa bogatom standardnom opremom, prilogođavate ih svojim potrebama, i osiguravate vašem gazdinstvu efikasan transport za sve poljoprivredne operacije!