fbpx

Traktorski utovarivači Metal-Technik

„Metal – Technik“ prednji traktorski utovarivači napravljeni su da obezbede maksimalnu efikasnost i da olakšaju posao na farmi. Za izradu utovarivača korišćeni su samo birani i najkvalitetniji materijali kao što su čelik S355, sa dve poprečne cevi prečnika 90 mm koje obezbeđuju čvrstoću strukture a uz cilindar manjeg prečnika – savršeno se uklapa sa traktorima koji imaju slabiju hidrauličnu snagu.

Boja se nanosi u dva sloja – prajmer i osnovna boja, i to postupkom plastifikacije odnosno primenom boje u prahu. Kontrola samog utovarivača se vrši pomoću džojstika. Sam utovarivač je još opremljen između ostalog: brzim spojnicama za montažu utovarivača, kompletnom hidraulikom, mehaničkim paralelnim vođenjem i držačima za smeštanje utovarivača.

Prednji traktorski utovarivači se izrađuju za rad u kombinaciji sa različitm dodacima poput: hvataljki, tzv. „krokodil“ kašike, standardne kašike, „viljuški“, sekača. Namenjeni su za utovar, istovar i manipulaciju poljoprivrednim proizvodima poput stajnjaka, silaže, rinfuzne robe, paleta i ostalim transportnim poslovima u okviru farme.

„Metal – Technik“ prednji traktorski utovarivači su tu da olakšaju svakodnevni rad, pouzdani su, pristupačni i dizajnirani tako da odgovore svakom izazovu na najbolji mogući način.

Jer, za nas, kvalitet je standard.