fbpx

Vučene Prskalice – Agrional

Dobrodošli u svet Agrional prskalica, gde efikasnost i pouzdanost postaju ključni faktori vaše poljoprivredne strategije. Naša paleta vučenih ratarskih prskalica donosi kombinaciju modernog dizajna i visokih performansi direktno na vašu njivu.

Sa rezervoarima kapaciteta od 2000 do 3000 litara, Agrional vučene prskalice su dizajnirane da odgovore na različite potrebe poljoprivrednika. Sa radnim zahvatima od 15 do 24 metra, obezbeđuju pokrivanje većih površina sa lakoćom.

Jednostavno upravljanje i prilagodljive opcije, poput hidrauličkog podešavanja radnog zahvata, čine Agrional vučene prskalice idealnim partnerima na terenu. Fleksibilnost u izboru regulatora  dodatno prilagođava prskalicu vašim specifičnim zahtevima.

Uz dodatnu opremu, kao što su hromirane cevi, signalizacija i ARAG regulatori, Agrional vučene prskalice su opremljene za sve izazove modernog poljoprivrednog okruženja.

Triplex dizne Lechler osiguravaju precizno prskanje, a usisno crevo sa filterom i pumpe različitih kapaciteta od 75 l/min do 145 l/min obezbeđuju konstantan dotok tečnosti.

Agrional vučene prskalice nisu samo mašine, već partneri u postizanju optimalnih rezultata na vašoj njivi. Sa Agrionalom, svaka kap tečnosti postaje doprinos uspehu vaših useva. Agrional – prskajte ka budućnosti sa pouzdanošću i inovacijama!

U katalogu ispod možete pogledati modele iz naše ponude i njihove tehničke karakteristike.